Ispiši ovu stranicu
22
Siječanj

Zakazana naredna sjednica Skupštine Distrikta sa gotovo 60 točaka dnevnog reda

Objavljeno u Vijesti

Nakon današnje prve redovite sjednice u novom sazivu, zastupnici brčanske Skupštine, ponovo će zasjedati 28. siječnja odnosno za sedam dana, a prijedlogom Dnevnog reda, predviđeno je čak 56 točaka. Ovo je temeljni zaključak danas održanog pripremnog sastanka predsjednika klubova zastupnika u ovdašnjem parlamentu.

„Na stolu smo imali veoma obiman prijedlog prispjelih skupštinskih materijala i odlučili smo se da što je više moguće tačaka apsolviramo već na narednom zasjedanju. Prioritetno ćemo analizirati set zakona među kojima su izmjene Zakona o izvršnom postupku, zatim onoga o suđenju u razumnom roku, te izmjene Zakona o državnoj službi, kao i onaj o službenicima i namještenicima u Skupštini Distrikta“, rekao je njen predsjednik Siniša Milić. Inače, dogovoreno je da ukoliko Vlada  do naredne sjednice, prema Skupštini proslijedi prijedlog proračuna za ovu godinu, isti bude uvršten na ovo zasjedanje.
 
 
Autor: Radiobrcko.ba
https://radiobrcko.ba/vijesti-brcko/zakazana-naredna-sjednica-skupstine-distrikta-sa-gotovo-sezdeset-tacaka-dnevnog-reda/
Pročitano 512 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 22 Siječanj 2021 09:49
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Srodni sadržaj (po oznakama)