Ispiši ovu stranicu
27
Srpanj

Brčko: Ove godine “Savska regata” 08. kolovoza

Objavljeno u Vijesti

Udruga građana Nautički klub Brčko koja broji oko 150 aktivnih članova, u sklopu svojih redovnih aktivnosti i ove godine će na rijeci Savi upriličiti tradicionalnu „Savsku regatu“ koja će se održati 08. kolovoza.

 

Regata će teći ustaljenom rutom s početkom plovidbe na izletištu Ficibajer, zatim će se ići do plaže u Rajevom selu i natrag, gdje će nakon cjelodnevnog druženja na vodi biti upriličen koncert narodne glazbe i prateći vatromet.

 

„Epidemiološke mjere nisu u potpunosti ukinute tako da smo program prilagodili postojećima. Osim plovidbe i druženja na vodi, navečer od 19:30 sati organiziran je koncert Jasmina Hasića iz „Zvezda Granda“ i poznate folk zvijezde u BiH, Semira Cerića – Koketa“, kaže Azur Hadžić, član Nautičkog kluba Brčko.

 

Prijave za regatu za sve zainteresirane bit će otvorene krajem ovog tjedna. Na regatu se može prijaviti osobnim dolaskom u prostorije Nautičkog kluba, putem njihove Facebook stranice ili osobno na sam dan odvijanja regate od 10:00 sati.

 

„U odnosu na prošlu godinu epidemiološke mjere su malo popustile, te samim time očekujemo da će odziv građana biti jako veliki. Ovogodišnji termin 08.08. smo prilagodili i našoj dijaspori za koju očekujemo da se odazove taj dan i da svi zajedno uživamo na regati. Prošle godine smo imali 137 plovila iz Brčkog i okruženja, a cijenimo da će ove godine dođi do 200 plovila što je naš krajnji cilj“, kazao je Hadžić.

 

On je dodao kako su ove godine uz svoje dugogodišnje pokrovitelje kluba za sve sudionike regate osigurali bogate i kvalitetne nagrade u vidu majica, pića, kave i bonova za gorivo.

 

Izvor: Radiobrcko.ba

https://radiobrcko.ba/vijesti-brcko/brcko-ove-godine-savska-regata-08-kolovoza/

Pročitano 382 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)